Blog

new arrivals

Mis de solden bij Suite niet

Vandaag starten de zomersolden bij Suite! De gelegenheid om nog enkele mooie designstukken en stijlvolle zomeraccessoires in huis te halen aan zachte prijsjes. U geniet van kortingen vanaf 30% tot 50%. 

De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 14u tot 18u30. Het eerste soldenweekend is de winkel ook open op zondag 3 juli en maandag 4 juli. 

Van harte welkom!
Lut

spring

Lente bij Suite: ontdek de nieuwe collecties!

De lente laat zich voelen en onze rekken zijn stilaan gevuld met de nieuwe collectie. Prachtige kleuren, fijne materialen, en bijzondere prints zorgen opnieuw voor een fijnzinnig en een hoopvol modeseizoen.
Kom het snel ontdekken bij Suite!

De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag tijdelijk van 14u00 tot 18u30 en op alle koopzondagen (eerste zondag van de maand).

Liever op afspraak? Dat kan ook perfect. Geef ons een seintje op 0478 55 95 61. Graag al een voorsmaakje? Volg ons op Facebook en Instagram

Van harte welkom, Lut.

christmas

Solden bij Suite: knappe designstuks aan zachte prijsjes

Maandag 4 januari is het startschot van de wintersolden, de gelegenheid om nog enkele mooie designstukken en stijlvolle winteraccessoires in huis te halen aan zachte prijsjes. U geniet van kortingen van 20% tot 50% afhankelijk van de collectie.

Tijdens de eerste soldenweek zijn we open van maandag tot en met zaterdag van 12u30 tot 18u30, op zondag van 13u30 tot 17u30. Nadien van donderdag tot zaterdag van 12u30 tot 18u30. 

Liever op afspraak? Dat kan ook perfect. Geef ons een seintje op 0478 55 95 61.

We wensen u een mooi eindejaarsfeest en opnieuw van harte welkom in 2021! 
Liefs, Lut.

ghent

Kerst en Nieuwjaar in zicht…

We kijken met gemengde gevoelens terug op een meer dan bewogen jaar en hunkeren naar de warmte en gezelligheid van de feestdagen.

SUITE is altijd een antidote geweest tegen overvolle winkels. We zijn dan ook dankbaar om u in alle safety te mogen verwelkomen en te verwennen met de juiste outfit en aangepaste accessoires.

Tijdens de maand december zijn we open van donderdag tot en met zaterdag van 13u30 tot 18u en op alle koopzondagen van 13u30 tot 17u.

Liever op afspraak? Dat kan ook perfect. Geef ons een seintje op 0478 55 95 61.

Meer dan welkom, Lut.

ghent

Gentsekoop Awards 2020: stem voor Suite in de categorie 'Beste Mode'

Gentsekoop is een vrijwilligersinitiatief van 4 jonge dames die kleine zelfstandige Gentse ondernemers een hart onder de riem wil steken in deze coronatijden en lokaal en duurzaam consumeren promoot. 150 fiere Gentse winkels en services worden in de kijker gezet met de Gentsekoop Awards 2020, zo ook Suite in de de categorie 'Beste Mode'. Stem tot 9 december mee voor je favoriete winkel of dienstverlener en maak kans op een waardebon van 100 euro. Uit de laureaten kiest de jury per categorie één winnaar. 

Stemmen doe je via deze link

 

Shopwindow Suite

Bijna zover! Suite opent terug op 11 mei

Op maandag 11 mei kan ik jullie uiteindelijk weer ontvangen. Alhoewel ik de deuren wijd wil openzetten en jullie liefst wil omarmen, gaat de veiligheid voor. Suite is altijd een antwoord geweest op overvolle winkels. Meer dan ooit is het belangrijk dat het shoppen op een rustige manier kan verlopen.

Openingsuren

Dinsdag tot en met zaterdag van 11u tot 18u30, maandag ontvangen we u graag op afspraak.

Praktisch

  • Aanmelden via de deurbel
  • De nodige verplichte bescherming is voorzien in het portaal
  • Enkel op ons signaal gaat de deur open.

 

Vooraf een persoonlijke afspraak maken?

 

Bedankt voor alle lieve berichten. Jullie hebben me massaal laten weten dat jullie de winkel fysiek hard missen. Het gemis was wederkerig. Meer dan ooit zijn we overtuigd van onze filosofie … Op naar een nieuw en beter bewustzijn.

Take care, stay safe

Tot heel vlug

Lut

 

 

summer

Ontdek onze zomercollecties 2020 in de nieuwe Instragram-shop

Net als voor vele collega's zal 2020 ook voor Suite een beproeving worden. Meer dan ooit geloven we in de kracht van Suite. Suite pioniert dit jaar met twee nieuwe jonge labels. Façon Jacmin geeft denim een nieuwe dimensie en Adnym Atelier daagt uit met met opvallende snits. Net als de vertrouwde collecties sluiten deze designlabels perfect aan bij de slow fashion visie van Suite. Tijdloos, elegant en met zorg voor u geselecteerd.

Hoopvol uitkijkend naar de heropening van de winkel, nodigen we u uit om al dat moois nu al te ontdekken via onze Facebook , de website en Instagram.

Daarnaast is er de nieuwe Instagram – Shopinsuite. Hier krijgt u een overzicht van alle stuks, samen met de prijs en een beschrijving. U wandelt als het ware door onze winkel en als u graag iets wil bestellen, laat u dat gerust aan ons weten. Graag een seintje naar suitegent@gmail.com of op het nummer 0478/55 95 61.

De Instagram-shop is work in progress, elke dag verschijnen er nog nieuwe foto’s op dit account. 

Take care, zorg goed voor elkaar. Hopelijk tot in betere tijden. 

Liefs, Lut

winter

Heerlijke winterstuks aan zachte prijzen bij Suite

 

Op vrijdag 3 januari starten de wintersolden. Verwen u zelf en haal nog een paar prachtige winterstuks in huis aan zachte prijzen. Bij Suite geniet u van 30% korting op de meeste collecties.

Ter gelegenheid van de solden is de winkel ook open op zondag 5 en maandag 6 januari van 11 tot 18u. 


Suite wenst u een schitterend en liefdevol 2020!

christmas

Klaar voor de kerstshopping? Suite inspireert!

Gastronomische lekkernijen, verrassende geschenkjes, gezellig feesten met familie, vrienden en natuurlijk kerstshoppen! Kijkt u ook al uit naar een de eindejaarsfeesten?

Niet alleen wie wil schitteren tijdens de feestdagen, maar ook  wie op zoek is naar een origineel geschenkje, vindt bij Suite volop inspiratie. Kleurige accessoires van Paul Smith, een designjuweeltje van CATH.S ... Het mag net een tikkeltje meer zijn. In deze feestelijke periode wil Suite de vaste klanten bovendien extra verwennnen.

En voor de kerstshopping hebt u nog extra veel tijd op de koopzondagen. Suite zal op zondag 15, 22 en 29 december open zijn van 11 tot 18u. 

Wie met de wagen vlot tot bij Suite wil geraken, kan zich best parkeren in de ondergrondse parking onder de Vrijdagmarkt, op 5 minuutjes stappen van de Hoogpoort.

shop

CATH.S event bij Suite

Op 15 en 16 november nodigt Suite u van harte uit om samen een glas te drinken en de Collectie FW20 te ontdekken, de nieuwe juwelendesigns van CATH.S.